Požitkářka - Mlynářová, Marcela (Brána, 2014)
Jak už jsme u Marcely Mlynářové zvyklí, i její nová knížka POŽITKÁŘKA nabízí úsměvné zážitky a neobyčejné postřehy z obyčejného života. Tím, že popisuje svým originálním a vtipným způsobem události většině z nás blízké, získává tato autorka zvláště mezi čtenářkami stále větší oblibu