Nádherné trosky - Walter, Jess (Argo, 2014)
Počátkem 60. let připlouvá do ospalého italského městečka mladičká americká herečka. Filmová hvězdička zcela učarovala plachému majiteli penzionu, ve kterém se ubytovala. Jenže pak údajně zemřela. Střihem takřka filmovým se z dávné italské idyly přenášíme na opačnou polokouli, do žhavé současnosti: V Los Angeles se objeví starý Ital pátrající po tajemné ženě, kterou naposled viděl ve svém penzionu o půl století dříve. Fascinující příběh s mnoha dějovými liniemi o lidských snech a jejich střetu s realitou.