Soukromá pravidla - Patterson, James (Klokan, 2014)
Jack, bývalý agent CIA, řídí úspěšnou detektivní agenturu. Právě vyšetřuje případ zavraždění školaček, když dostane zprávu, která ho osobně zasáhne: někdo zabil ženu jeho nejlepšího přítele a Jackovu bývalou lásku. Má chuť spojit se i s ďáblem, jen aby vraha dopadl. Vypátraná pravda ho staví před těžké rozhodnutí: musí zvolit mezi pomstou a spravedlností.