Tak trocu šílení - Deaver, Jeffery (Domino, 2014)
V antologii Deaverových povídek se i tentokrát setkáváme s panoptikem barvitých postav: pokřivenými asociály, zhrzenými partnery, zdánlivě uťáplými agresory. Všichni aktéři si bezpochyby zaslouží nálepku, jakou jim autor udělil v samotném názvu. Ano, jsou tak trochu šílení - což je přesně ten důvod, proč si jejich příběhy vychutnáme jako skutečnou krimilahůdku o třinácti chodech