Manžel v domě není pro mě - Jakoubková, Alena (Moba, 2014)
Učit na gymnáziu je pro Antonii splněný sen Jenže mezi jejími studenty je i Robert, který se do krásné mladé učitelky zamiluje a začne jí ze života dělat peklo. Je jen otázkou času, kdy si neobvyklého vztahu někdo všimne a na malém městě vypukne skandál Podaří se ho Antonii ustát a udržet si vysněnou práci? Robert odjíždí po maturitě studovat do Ameriky. Tam si přivydělává roličkami v televizních seriálech, seznámí se s krásnou modelkou, ožení se s ní, narodí se jim syn.