Čtvrtky v parku - Boyd, Hilary (Host, 2014)
Co byste dělali, kdyby váš manžel po dvaadvaceti letech společného života zničehonic navždy opustil manželskou postel?Když se to stane Jeannie Lawsonové, rozzuří se a požaduje od svého muže George vysvětlení. Zamiloval se do jiné? Co udělala Jeannie špatně? George však zarputile mlčí.Nejlepším dnem celého týdne se pro Jeannie stává čtvrtek, kdy vodí svou vnučku do parku. Tam se seznámí s Rayem, milým, pohledným a hovorným mužem, který je pravým opakem George. Bude však mít Jeannie odvahu dát lásce druhou šanci, všem navzdory?