Nevyplašte hadipouše - Meravá, Tereza (Miloš Palatka - ALMI, 2013)
Pod obyčejným starým pražským domem se začnou dít neobyčejné věci v okamžiku, kdy pod ním archeologové odhalí tajemná gotická sklepení. Jejich pradávní obyvatelé budou do posledního dechu bránit narušený klid i všechno, co považují za své. Tommyho, Vivien a Moniku čeká náročný úkol zmařit záměry pana Breburdy, který chce v domě otevřít hlučný bar. Chtějí tak udržet tak s obyvateli sklepů křehké příměří. Jenže sklepní chodby jsou spletité, podivní tvorové nevyzpytatelní, bezpečí vyšších pater domu jen zdánlivé a osnuje se zrada.