Deník malého poseroutky. Fakt smůla - Kinney, Jeff (CooBoo, 2014)
Gregu Heffleymu ujíždí půda po nohama. Jeho nejlepší kamarád Rowley Jefferson se na něj vybodnul a najít si nové kamarády bude fuška. Aby obrátil štěstí na svou stranu, Greg se rozhodne, že zariskuje a nechá svá rozhodnutí náhodě. Bude mít kliku, nebo se mu smůla bude lepit na paty až do konce života?