Případ nechtěného milionu - Rottová, Inna (Původní česká detektivka, 2014)
Tchyně majitele detektivní kanceláře Jana Brodská dostala zvláštní úkol.Napřed ho odmítla, protože jí vůbec nebylo jasné, co vlastně má řešit. Přesvědčit houslistku Renatu Polákovou, aby se nebála přijmout 50 tisíc švýcarských franků, které jí odkázala spisovatelka románů pro ženy Carol Davisová? A jakou roli v odkazu hrají nevěra, krkolomná kariéra tchána houslistky a pašování údajně vzácných houslí?