Boží oko - Rollins, James (BB/art, 2014)
Sigma řeší jeden z dosud nejobtížnějších případů: zřícení vojenské výzkumné družice Spojených států do odlehlé divočiny v Mongolsku spouští výbušné pátrání po cenném nákladu, který satelit nese - datech z přísně tajného fyzikálního projektu spojeného se studiem temné energie, která je svázaná se zrodem vesmíru.