Děvky války - Kessler Leo (Military, 2014)
Kompletní historie elitního pluku SS Wotan během šesti let 2. světové války. Dějiny této "černé party" cynických fanatiků, oddaných svému Vůdci, ale především svým spolubojovníkům. Bojovali, smilnili a umírali na bojištích celé Evropy, stali se legendou kruté účelnosti a hrdinství v boji - a zároveň vyvolávali temné pověsti o zvráceném sadismu a zhýralosti. Byli to Hitlerovi úderní bojovníci a nezastavili se před ničím