Stále půlnoc - Mina, Denise (Panteon, 2014)
Klidný nedělní večer na předměstí Glasgow. Běží televize, v troubě se peče večeře. Klid naruší stará otlučená dodávka, která prorazí dveře jednoho ospalého domu. Vyřítí se z ní skupina ozbrojených mužů v kuklách. Zajmou rodinu a požadují výkupné milion liber. Útočníci jednoho člena rodiny unesou. Na místo je přivolána vyšetřovatelka Alex Morrowová, ale kolem případu se objevuje spousta záhad... .