Říše temnot. Sřízněné duše - Smith, Lisa J. (Fragment, 2013)
Poznával ji. Skoro mu připadalo jako by se všechno už stalo, jako kdyby na to jen vzpomínal. Ale věděl, že se dívá do budoucnosti. Ďíval se zkrz tunel času a viděl, jak by to mělo být. Byla jeho spřízněnou duší. Šesté pokračování upíří ságy Říše temnot.