Zlá žena - Pastor, Marc (Host, 2014)
Barcelona, rok1911. Chudinskou čtvrtí se šíří podivné zvěsti o příšeře, která v poslední době unesla několik dětí. Policie je bezmocná, a navíc jí tento případ ani příliš nezajímá, jedná se totiž o děti prostitutek, které se jejich zmizení často neodváží nahlásit. Inspektor Moises Corvo se však rozhodne, že tyto "bezvýznamné případy" nenechá baz povšimnutí.