Nevracej se - Child, Lee (BB/art, 2014)
Reacher se konečně dostane ze zasněžené Jižní Dakoty do svého cíle v severovýchodní Virginii, do místa kousek od Washingtonu: do hlavního stanu své staré jednotky, sto desáté jednotky vojenské policie. Chce se tam osobně sejít s novým velícím důstojníkem, majorem Susan Turnerovou. Za psacím stolem velícího důstojníka však nesedí Susan Turnerová. A Reacher se dozvídá dvě šokující zprávy – jednu velice osobní a jednu, která by ho mohla dostat do vězení.