Nalezenec - Janouchová, Kateřina (Mladá fronta, 2014)
Léto je v plném proudu, rodina Lundových se vzpamatovává z přestálé krize a zdá se, že se život vrací do starých kolejí. Jednoho dne však Cecilie zjistí, že je znovu těhotná. Ví, že by se měla radovat, místo toho ji však trápí pochybnosti. Zvládnou vůbec s Johnem ještě další dítě? Je rozumné to zkoušet tak krátce poté, co se jejich manželství málem rozpadlo? Jak na tu novinu zareaguje zbytek rodiny? Navíc stále nedokáže pustit z hlavy jistého sympatického policistu, kterému zřejmě ani ona není tak docela lhostejná. A aby problémů nebylo málo, najde Cecilie během jedné služby na porodním oddělení na zemi před vchodem ležet opuštěné miminko.