Třetí přístav - Körnerová, Hana Marie (Moba, 2014)
Příběh z přelomu 18. a 19 století, revoluční změny po roce 1789 obrátily život naruby nejen ve Francii. I Hermína a Stefanie musely uprchnout a po strastiplné pouti Evropou se dostanou na malé panství v Čechách, odkud pocházel jejich dědeček.