Seznam smrti - Forsyth, Frederick (Knižní klub, 2014)
Ve Virginii sídlí agentura TOSA, jejímž úkolem je hledat a zabíjet ty, kteří jsou pro USA natolik nebezpeční, že se ocitli na takzvaném Seznamu smrti. Právě na něm přibylo nové jméno: děsivě výkonný terorista přezdívaný Kazatel, který radikalizuje mladé muslimy a nabádá je k vraždám