Zvrat - Lutz, John (Domino, 2014)
Frank Quinn se stal živoucí legendou. Jako vyšetřovatel newyorské policie se specializoval na sériové vrahy a i teď, když má vlastní detektivní kancelář, bývá povolán k případům, které se nedaří oficiálně vyřešit. Tentokrát se však na něj s prosbou o pomoc neobrátili pouze bývalí kolegové, ale také vlastní neteř. Kdosi ji pronásleduje a policii se ho nedaří zastavit. Jako blonďatá modrooká kráska totiž přesně zapadá do typologie obětí sériového vraha, který poslední dobou děsí New York.