Knihkupec - Pryor, Mark (Knižní klub, 2014)
Na březích řeky Seiny prodávají staré knihy - říká se jim bukinisté a patří mezi ně i Max. Toho však právě unesli, přímo před očima jeho přítele Huga Marstona, šéfa bezpečnosti na americkém velvyslanectví. Hugo zalarmuje policii, ta má ale zrovna plnou hlavu vraždy místního drogového bosse. A tak se Hugo pouští do pátrání sám.