Nový občanský zákoník 2014 (Sagit, 2014)
Po mnoha letech příprav byl v březnu 2012 schválen nový občanský zákoník, který zásadním způsobem mění celou koncepci soukromého práva v České republice. Text občanského zákoníku má přes 3 tisíce paragrafů rozdělených do 5 částí. Pro orientaci v tak složitém právním předpisu je zařazen podrobný věcný rejstřík, který zpracoval Prof. Karel Eliáš a Mgr. Marek Svatoš. Podle stavu k 1. 1. 2012