Vanda. Liga proti holkám - Geisler, Dagmar (Thovt, 2007)
Školní výlet na hrad ? To vůbec nezní špatně... Jen kdyby nejeli taky elpéháci (rozuměj : Liga proti holkám). A aby toho nebylo dost, na hradě se objeví se svou třídou i ta barbína Leontýna, holka, která s Katkou chodí do jízdárny. Jak tohle jenom dopadne ... Přebere Leontýna Vandě Katku, její nejlepší kamarádku ? A co Robert a spol. a jejich Liga proti holkám ? To zavání pořádným průšvihem !