Vanda. Blesková pomsta - Geisler, Dagmar (Thovt, 2007)
A Vanda je opět tady. Ještě stále bojuje společně s katkou a Fabiánem proti "elpéhákům" (Lize proti holkám). Tentokrát však musí Vanda bojovat i sama se sebou a svým strachem z koní. Vandu s Fabiánem a Katkou nemá kdo hlídat, a tak budou trávit týden na jízdárně paní Moricové, maminčiny přítelkyně. Katka je nadšená, ale Vanda ? Každý přece zná její odpor ke koním. Jak jen ten týden přežije? A to ještě neví, co ji čeká...