Pirátská nauka - Crummenerl, Rainer (První čtení s poučením, 2006)
Pět napínavých příběhů, doplněných vysvětlivkami, nabídne mnoho poznatků o pirátech. Kdo byli vůbec první piráti? Jak přepadali a zajímali lodě? Kteří piráti byli ti nejobávanější?