Doba kamenná - Bauer, Insa (První čtení s poučením, 2007)
Pět napínavých příběhů s několika stránkami odborných údajů nabízí mnoho informací o životě v době kamenné. Velikost písma je přizpůsobená začínajícím čtenářům.