Psí trampoty - Boehme, Julia (Šikovný čtenář, 2010)
Jak vypadá psí život? Malý Timi se strašně nudí. Zatímco jeho páníček Honzík běhá po fotbalovém hřišti a nedaří se mu dávat góly, on musí čekat na lavičce s náhradníky. Timi však už brzo zavětří svou příležitost ....