Veselé příhody malého tygříka - Blesius, Susanne (Svět ukrytý v abecedě, 2011)
Knížka je určená začínajícím čtenářům. Text je přizpůsoben věku dítěte velikostí textu, jednoduchým dějem a srozumitelným jazykem. Pomáhá rozšiřovat slovní zásobu a vyjadřovací schopnosti dítěte. Klíčová slova textu jsou nahrazena obrázky.