Příběhy malé elfky - Gehm, Franziska (Svět ukrytý v abecedě, 2007)
Dostane malá víla Elíza vytouženého koně? Co má Elíza nejraději na svém kamarádovi Petrovi pandovi a pomůže jí kamarád v nebezpečí? Dokáže Elíza splnit malému Markovi jeho největší přání ? Čtyři příběhy malé elfky a jejích přátel pro nejmenší čtenáře. Obsahuje text, v němž jsou klíčová slova nahrazena obrázky