Jezero snů - Kleypas, Lisa (Domino, 2014)
Připustit si, že láska není jen pro pošetilce, někdy žádá velké sebezapření…Alex Nolan je zahořklý cynik. Jeho bratři Sam a Mark ještě stále věří v lásku; Alex je nad takové pošetilosti povznesen. Přece nebude riskovat zklamání kvůli jakémusi mlhavému příslibu štěstí! Mnohem lépe se cítí ve svém uzavřeném světě, kde je mu přítelem nejvěrnějším lahev whiskey. Jenomže pak se mu jednoho večera před očima zjeví duch. A Alexe zachvátí hrůza, že právě překročil práh šílenství.Zoe Hoffmanová je něžná a romantická duše. Když se setká s nebezpečně přitažlivým Alexem, všechny instinkty jí napovídají, aby vzala nohy na ramena. Dokonce jí to říká i samotný Alex. Avšak Zoe to nedokáže. Cosi ji na něm silně přitahuje a postupně Alexe dokonce přiměje, aby svůj život nahlédl z jiného úhlu – a aby připustil, že láska není jen pro pošetilce.Ano, Zoe a Alex jsou jako slunce a stín. Někdy však stačí velmi málo, aby světlo zahnalo temnotu. A třeba pak vyjde najevo, že láska nezná žádné hranice, někdy dokonce ani prostor a čas...