Sex a jiné city - Urbaníková, Eva (Motto, 2014)
Jde ve vztahu o sex, nebo o city? Jsou city nutné k sexu? Nebo ze sexu vzniknou city? Hlavní hrdinka Alice prožívá mnoho vztahů se spoustou mužů, aby našla toho pravého.