Gabrielův ráj. Hříšné odstíny vášně - Reynard, Sylvain (XYZ, 2014)
Závěr podmanivé eroticko-romantické trilogie. Profesor Gabriel Emmerson opouští post emeritního profesora na Torontské univerzitě, aby mohl začít nový život se svou milovanou Julií. Je přesvědčený, že společně mohou čelit jakékoli výzvě, a rád by založil rodinu. Jenže Julia je pohlcena svým studiem, a když dostane příležitost přednášet o své práci na Oxfordské univerzitě, je Gabriel nucen ji oponovat. Navíc ani v Oxfordu Gabriel neunikne své minulosti a napovrch vyplouvá jedno z jeho největších tajemství, jež má navždy změnit jeho i Juliin život.