Detektivové z Tawcesteru: Dcera svrženého krále - Simon Brett (Centa, 2014)
Anglický spisovatel Simon Brett se u nás proslavil zejména „prevítovskou“ sérií (Prevítem snadno a rychle), v Anglii je ale známější jako autor detektivek. Vytvořil čtyři série klasických detektivních příběhů vyznačujících se výstředními charaktery postav, náhlými zvraty a nebývalým humorem. Dvojčata Blottova jsou prvním dílem Brettovy nejnovější detektivní série. Děj se odehrává na začátku 20. století a detektivní zápletky v nich řeší dvojice aristokratických sourozenců Blotto a Twinks.