Deník mrtvého vraha - Cílek, Roman (Původní česká detektivka, 2014)
Pro lačná média, a nejen ta bulvární, to bylo parádní sousto. Sebetrýznivým způsobem uskutečněná sebevražda veřejně známého státního zástupce vyvolala řadu spekulací. Nemoc? Problémy v osobním životě? Neodbytná milenka? Nic z toho se nedalo zavrhnout, ale čím dál víc se tlačily do popředí náznaky, že v tajném domácím sejfu tohoto justičního činitele se skrývala četná a svými důsledky doslova výbušná tajemství…