Vražedné chardonnay - Fojtová, Věra (Vinařská krimi, 2014)
Čtvrtý příběh z řady vinařských krimi se opět odehrává v kouzelném jihomoravském kraji pod Pálavou. Kapitán Kuba je pozván na akci Tvář pro chardonnay, věnované tomuto výjimečnému moku. A právě tvář akce, krásná Tereza, záhadně zmizí. Nejhorší scénář se naplní hned příští den – dívka je nalezena mrtvá…