Vysoká hra - Rozkovec, Patrik (Původní česká detektivka, 2014)
Parta mladých lidí se náhodně dostane do střetu s mafií. Čelí svým soupeřům společně a to jim dodává sílu a odvahu. Po zjištění, že ani s pomocí policie nemohou počítat, si opatří zbraně. Jenže gangsteři jsou vždy o krok před nimi…