Hledej bájné bytosti - Valiente, Francisca (SUN, 2011)
Poznej nejrůznější bytosti, které už od nepaměti žijí ve světě bájí. Seznam se s kentaury, jednorožci, Sirénami a dalšími kouzelnými stvořeními. Na obrázcích najdi předměty, které tam nemají co dělat, ale také ty, které tam rozhodně patří. Dobře se bav a přesvědč se, že máš nejlepší postřeh!