Hledej v životním prostředí - Trujillo, Eduardo (SUN, 2010)
Chceš se dovědět spoustu zajímavostí o životním prostředí, které nás všechny obklopuje? Pak pro tebe máme krásnou knížku, v níž najdeš spoustu informací, a kde také budeš na obrázcích hledat věci, které tam nemají co dělat, ale také ty, které tam rozhodně patří