Tvůj slastný polibek - Medeiros, Teresa (Domino, 2012)
Ashton Burke proslul jako dobrodruh, který posledních deset let strávil putováním po světě. Málokdo ví, že se na cesty pustil především proto, aby zapomněl na dívku, k níž dříve choval více než něžné city ...