Dvorní šašek a čarodějnice - Obermeier, Siegfried (Knižní klub, 2012)
Dramatické události odehrávající se kolem Anežky Bernauerové, milenky a pravděpodobně i první manželky bavorského korunního prince Albrechta III., autor zpracoval ve zcela novém a neobvyklém pohledu. Krásnou lazebnici uvrhne do neštěstí z pomstychtivé žárlivosti hrbatý dvorní šašek.