Zakázaná láska - Černá Jaroslava (Klokan, 2014)
Královský syn – a zamilovat se do měšťanské dívky? Něco nemyslitelného! Přesto vévoda Ferdinand svému srdci poručit nedokázal a pro krásnou, ale neurozenou Filipinu byl ochoten vzdát se postavení i moci. Úklady císařské rodiny, církve i šlechty však předčily veškerá očekávání.