Kočka na plotě - Pospíšilová, Jarmila (Moba, 2014)
Kolikrát jste si o někom řekli: "Ten se má, jeho starosti na mou hlavu" a teprve pak jste zjistili, že byste s tím člověkem ani za nic neměnili? Anežka, jejíž vstup na tento svět nebyl právě idylický, vyrůstá ve spokojené rodině jako milované a hýčkané děvčátko. Ale jen do chvíle, než jí její spolužáci vyzradí tajemství...