Azurové nevěry - Nachtmanová, Petra (Moba, 2014)
Ema a Diana jsou dlouholeté kamarádky. Obě už překročily třicítku, pracují u stejného zaměstnavatele a jejich manželé jsou jim nevěrní. Zatímco Ema se o nevěře svého muže brzy dozví, Diana stále nic netuší. Společenský román talentované autorky budete číst doslova jedním dechem.