Život na ostro - Lanczová, Lenka (Víkend, 2014)
Setkat se po osmi letech od maturity se všemi někdejšími spolužáky a spolužačkami by mohlo být fajn, kdyby drobná tmavovláska Veronika, hlavní hrdinka knihy, neměla pocit, že takřka všichni její přátelé jsou mnohem úspěšnější a v osobním i profesním životě spokojenější než ona...