Devátá dívka - Hoag, Tami (Knižní klub, 2014)
V mrazivém silvestrovském Minneapolisu vypadne z kufru jedoucího auta zohavené tělo dívky. Jako neidentifikovaná a zároveň neidentifikovatelná je už devátou ženskou obětí roku a detektivové Sam Kovac a Nikki Lisková mají za úkol zjistit její totožnost a najít toho, kdo jí tohle provedl..