Pomsta - Cole, Martina (Domino, 2015)
Michael Flynn je nedotknutelný. Ve světě, kde vládne síla, peníze a násilí, dosáhl všeho, co kdy chtěl. Svému impériu vládne železnou rukou a nikdo nepochybuje, že se stane novým vládcem londýnského podsvětí. Michael je zkrátka muž, ze kterého si nikdo nechce udělat nepřítele. Neměla by se o to pokoušet ani jeho dcera Jessie.