S láskou Rosie - Ahern, Cecelia (Motto, 2015)
Román pro ženy, knižní předloha úspěšného filmu. Nejlepší přátelé Rosie a Alex se musí rozloučit na neurčito, aniž by si dokázali navzájem přiznat pravdu o svých citech. Zůstávají dále v kontaktu prostřednictvím e-mailů, dopisů a dlouhých telefonních hovorů. Žijí své životy a hledají štěstí. Přijdou na to, že ho mají na dosah ruky už dávno?