Modré z nebe - Roberts, Nora (Klokan, 2015)
Avery vlastní pizzerii přímo naproti rekonstruovanému hotelu, takže může jeho proměnu sledovat takřka v přímém přenosu a obdivovat i kvality puntičkářského Owena, který má na dodržení termínu otevření lví zásluhu. Je pravda, že spolu kdysi chodili a že na něj Avery občas – no dobře, tak často – myslí, ale aby si ji Owen znovu získal, musel by se hodně snažit.