Vražda v Greenwich Village - Harris, Lee (Motto, 2015)
Jane Bauerová a její kolegové znovu otevírají odložený případ staré vraždy. Před deseti lety bylo nalezeno tělo mladého tajného policisty, Afroameričana Micaha Anthonyho, zastřeleného na Waverly Place. Vrah nezanechal na místě činu žádné stopy a tento zločin celé roky zůstává neproniknutelnou záhadou. Jasné jsou jen dvě věci: Anthonymu se podařilo infiltrovat do lukrativního obchodu se zbraněmi, který ve městě vzkvétal, a vypadalo to, že svého vraha znal a důvěřoval mu. A tak se rozbíhá vyšetřování, které Jane zavede od činžáků z hnědého pískovce ve Village do čtvrtí pro střední vrstvu v Queensu, bohatého Sutton Place i do zlověstných tunelů metra, kde na každém kroku číhá smrtelné nebezpečí.