Deník mimoňky. Příběhy nestylový TV celebrity - Russell, Rachel Renée (Mladá fronta, 2015)
Nikki Maxwellová a její kapelka Zatím vlastně nevím se konečně dočkají svých pěti minut slávy a při nahrávání jejich hitovky, kterou před pár měsíci zaujali slavného televizního producenta, je bude dokonce sledovat televizní štáb! Jenomže v životě největší školní mimoňky není nikdy nic tak jednoduché: dokáže se Nikki poprat se svým novým pekelně natřískaným rozvrhem?