Strašidlář. Mezi námi hradními strašidly - Klimek, Hynek (Grada Publishing, 2012)
Bílá paní ze zříceniny hradu Skála představuje ve volném vyprávění nejprve sebe a pak celou řadu kolegyň a dalších přízraků, strašidel a tajemných jevů z českých a moravských hradů, zámků, tvrzí. Barvitě vyprávěné pověsti vás zavedou do tajemné pohádkové říše a přinesou vám mnoho zábavy i poučení. Zeměpisná mapa na začátku a na konci knihy vás bude určitě inspirovat k návštěvě zajímavých koutů naší vlasti.